Kirsten Dunst läks võõrutusravile

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsten Dunst
Kirsten Dunst Foto: WENN

Näitleja Heath Ledgeri surm oli Hollywoodi staari Kirsten Dunsti sõprade sõnul üks põhjusi, miks näitlejanna võõrutusravile otsustas minna.

Nimelt suundus 25-aastane Dunst nädala algul Utah`s asuvasse Cirque Lodge´i võõrutuskliinikusse ravile, kirjutab digitalspy. Otsusele eelnesid uudised sellest, kuidas näitlejanna Sundance´i filmifestivalil tasakaalutult käitus.

«Tal ei lähe hästi. Inimesed käisid talle peale, et ta sinna läheks, aga keegi ei sekkunud... Ta on mõnda aega kõvasti pidutsenud ja ma olen kindel, et Heath Ledgeri asi viis inimesed tasakaalust välja,» rääkis allikas ajakirjale People.

«Ta on viimasel ajal palju nutnud, paljud asjad on kokku kuhjunud. Kõik jõuavad ükskord hetkeni, mil tunned end nii hirmununa, et üks korralik peoõhtu võib su tõeliselt ärkvele ajada. On hea, et ta abi otsib,» lisas allikas.

Dunst on eitanud väiteid, nagu oleks ta hiljuti närvivapustuse üle elanud, kinnitades oma esindaja vahendusel avalikkusele, et temaga on kõik korras.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles