Eesti suurim noorte infomess Teeviit toob kokku tuhandeid huvilisi

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teeviit
Teeviit Foto: promo

Eesti suurim noorte infomess Teeviit 2012 toimub 29. novembrist kuni 1. detsembrini Eesti Näituste messikeskuses, kus ligi sadakond organisatsiooni - teiste hulgas ülikoolid, kutsekoolid, noorteorganisatsioonid, õppekeskused ja mitmed teised - jagavad noortele väärtuslikku informatsiooni, mis kergendab noorte tulevikuvalikute tegemist.

Lisaks toimuvad mitmed aktiivsed eriprojektid nagu Karjäärikohvik, kus tekib võimalus enne Teeviidal osalemist ja messikeskusesse sisenemist rääkida oma mõtetest ja plaanidest - nii, et oleks kergem endale sobivat infot otsida ja leida.

Tallinna Ettevõtlusameti koordineerimisel ja erinevate ametiliitude kaasabil saab katse-eksituse meetodil Kutselaboris proovida, milline amet kõige paremini sobib ja millisest oleks targem eemale hoida.

Ettevõtluskonkurss Ajujaht võtab luubi alla noorte ettevõtjate varasemad edulood ning sel aastal laekunud ideedelt rebitakse saladuseloor. 1. detsembril toimub messi Teeviit 2012 laval Eesti Koolimiss 2012 lõppvõistlus.

Piletid müügil Piletilevis ja kohapeal.

Teeviit 2012 piletiga soodustus Forum Cinema kinodes Tallinnas, Tartus ja Narvas ning Tallinna AHHAA keskuses.

Noorte infomessi Teeviit 2012 korraldab haridus- ja teadusministeeriumi hallatav riigiasutus Eesti Noorsootöö Keskus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles