Gene Simmons: muusikatööstus on suremas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gene Simmons
Gene Simmons Foto: Adriana M. Barraza / WENN

Ansambli Kiss staar Gene Simmons kinnitas hiljutises usutluses, et legendaarne rockbänd ei kavatse enam kunagi ühtki uut plaati teha, sest muusikatööstus on surev tööstusharu. 

Bänd alustab selle aasta lõpul suurt Euroopa-turneed, kuid rokkarid ei ole alates 1998. aasta albumit «Psycho Circus» ühtki uut helikandjat üllitanud, teatab WENN.

Simmons on veendunud, et mehed ei kiirusta stuudioseinte vahele tagasi, kuna albumitega ei ole võimalik tänapäeval lihtsalt enam raha teenida.

«Uut Kissi materjali ei ole, sest plaaditööstus puudub. Iga bänd, mis üritab teha uut materjali, peab libedast mäest üles ronima. Iga päev läheb mõni plaadifirma pankrotti. Oleks tore kuulda uusi Kissi lugusid, aga mis oleks ärimudel? Kas muusikud peaksid oma laulud lihtsalt internetti tasuta üles panema? Ja mis siis edasi saaks?» oli Simmons pettunud.


Märksõnad

Tagasi üles