Brasiillanna müüs internetis oma neitsilikkuse 780 000 dollari eest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neitsilikkuse oksjoni reklaamplakat
Neitsilikkuse oksjoni reklaamplakat Foto: SCANPIX

Brasiilia üliõpilane müüs internetioksjonil oma neitsilikkuse kõrgeima pakkumise eest, mis oli  780 000 dollarit.

Tegemist on Austraalia filmitegija Jason Sisely dokumentaalfilmiprojektiga, edastab The Telegraph.

20-aastasele Catarina Migliorinile tehti 15 pakkumist ning kõige kõrgema pakkumise tegi jaapanlane, kes kasutab enda kohta nime Natsu.

Filmitegija sõnul toimetatakse Migliorini ta «ostjale». Temaga tehakse filmi tarbeks intervjuu ning seksiakt leiab aset salajases paigas. Oksjoni võitnud jaapanlane tuuakse Austraaliasse.

Sisely alustas oma dokumentaalprojekti 2009. aastal. Ta tekitas Austraalias skandaali, kui pani Sydneysse ja Melbourne`i kuulutused, millel seisis, et otsitakse neitseid. Huvi oli suur. Väljavalituks osutus brasiillanna.

«Oksjon lõppes eile ja Catarina on väga põnevil. Ta rääkis ka oma perekonnaga Brasiilias ning nad on tema üle uhked,» kirjutas Austraalia internetiväljaanne Ninemsn.

Migliorini otsus müüa oma süütus avalikult tekitas ülemaailmse skandaali, paljud nimetasid teda prostituudiks.

«Minu jaoks on see lihtne äri. Ma saan reisida, olla filmis ja saada tasu. Kui seda teha vaid kord elus, ei muuda see veel prostituudiks. See on sama, et kui sa teed ühe suurepärase foto, ei muuda see sind veel fotograafiks,» teatas noor naine.

Sisely lisas, et oksjoni tingimuste kohaselt peab võitja kasutama kondoomi ning jaapanlane peab läbima meditsiiniuuringu, et tal ei oleks suguhaigusi.

Lisaks Migliorinile müüs oma süütuse ka 20-aastane Sydney üliõpilane Alex Stepanov. Ka tema lugu on Sisely dokumentaalfilmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles