Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Paides saab tasuta piljardit mängida

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Tiit Reinberg
Copy
Piljard.
Piljard. Foto: Margus Ansu / Postimees

Täna tähistab Paide tegevuskeskus viiendat tööaastat ja huvilistel on võimalus kogu nädal käia piljardi kui spordiala tutvustusõhtutel. Sünnipäevanädala lõpetab pühapäeval perepäev.


Paide Mänguexpert piljardiklubi juhataja Anneli Merila sõnas, et nagu sünnipäevadel ikka, püüab keskus hoida külalised tegevuses ning pakkuda neile head ja paremat.
Kolmapäevast reedeni kestavad piljardimängusõpradele kell 18 algavad piljardi tutvustusõhtud. «Selliste õhtute eesmärk on anda ülevaade piljardimängu tehnikast, nagu õige tugi- ja löögikäe hoid, kehaasend ja sihtimine, samuti tutvustada mängureegleid,» selgitas Merila.


Pühapäeval kell 13 algab sealsamas perepäev «Päev koos lapsega», mille kestel on võimalik keskuses mängida mänge, lüüa tantsu ja võistelda. «Osaleda saab ka perepiljardis ja teha tutvust üha enam populaarsust koguva piljardispordialaga,» lisas Merila.
Sünnipäevanädala raames toimuvatel üritustel osalemine on kõigile tasuta.(JT)

TEAVE
Paide tegevuskeskus avas uksed 1. aprillil 2004 mängukeskusena ja nüüd kasvanud ligi 600ruutmeerisel pinnal asuvaks keskuseks, mis pakub meelelahutuslikku, atraktiivset ja mitmekesist vaba aja veetmise võimalust kogu perele. Paide tegevuskeskuse tegevust veab MTÜ Mänguexpert.

Märksõnad

Tagasi üles