«Sind otsides»: Kristiina perepildilt puudus vaid õde

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sind otsides, Kristina
Sind otsides, Kristina Foto: TV3

«Sind otsides» meeskond Krista Lensini juhtimisel püüab täna aidata viimased paarkümmend aastat oma õde otsinud Kristiinat.

Kristiinal oli kunagi täiuslik pere - ema, isa, õde ja vend. Karjalast pärit ema armus seal aega teeninud eestlasest noormehesse ning nad rajasid Eestisse kodu. Siis aga hakkas elu kildudeks pudenema, sest isa jättis pere maha ja õde viidi Karjalasse vanaema kasvatada. Kui emaga juhtus kohutav tragöödia ja ta aastateks vanglasse sattus, lahutati 10-aastane Kristiina oma vennast ning ühtäkki polnud tal enam lähedasi.

Elus palju vintsutusi näinud Kristiina on täna ise ema. Vanaema ja sugulaste leidmine on viimased kakskümmend aastat olnud tema suur eesmärk; ta on toonud oma ellu tagasi isa, leidnud mõne aasta eest üles venna ja ema, kuid õe jäljed on Karjalas kadunud.

Koos saatemeeskonnaga asub Kristiina nüüd oma kõige rohkem igatsetud sugulase, kolm aastat vanema õe otsinguile, et terve pere taas kokku saaks.

«Sind otsides» onTV3s täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles