Galerii: FreshEst Berlin - Eesti moedisain Berliinis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

10. oktoobril tutvustas Eesti Disainikeskus ekspordiprojektiga FreshEst Eesti disainerite värsket loomingut. Esimene FreshEst tõi kokku hulgaliselt disainieksperte ja meediat.

Esimesel FreshEst üritusel Berliinis 10. oktoobril esitlesid oma loomingut viis eestlast: pesudisainer Kriss Soonik, äsja Noore Disaineri SÄSI auhinnaga pärjatud high-tech-lahendusi kasutav tekstiilidisainer Kärt Ojavee, värske NORR11 laureaat tekstiilidisainer Mare Kelpman, rõivadisainer Kristina Viirpalu ning MOOKI vaibakollektsioonide loojad Annike Laigo ja Merilin Kruusel.

10. oktoobril Berliinis toimunud FreshEsti kontseptsioon on lihtne – Eesti disainerite loominguga kutsutakse tutvuma kohalikke disainiärisid, disainieksperte ja meediat.

Kohal oli 70 disainieksperti ja meedia esindajat. Näiteks oli meie tegemistest huvitatud päevaleht Handelsblatt ning kohal olid mitmed elustiili-,arhitektuuri ja moeajakirjad sh. Quality Magazin, Lufthansa Magazin, Top Magazin jt. Ürituse avas Eesti suursaadik Saksamaal, dr. Kaja Tael.

FreshEsti kaubamärk koondab enda alla kvaliteetse Eesti disaini, tutvustades seda linnades üle Euroopa.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles