USA menusarjas joodi Saku Kulda?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Josh Radnor (Ted) ja Britney Spears (Abby) «How I met Your Mother»
Josh Radnor (Ted) ja Britney Spears (Abby) «How I met Your Mother» Foto: AP / Scanpix

USA komöödiasarjas «How I Met Your Mother», kus on esinenud isegi Britney Spears, joodi õlut, mis meenutas väga Saku Kulda, kuigi peategelane väitis, et ta leidis keldrist veidrat Vene õlut.

Saku toodang lüüakse letti sarja neljanda hooaja 19. osas, kui peategelane Ted üritab sõbraga õllemängu pidada.

«Ma leidsin keldrist veidrat Vene õlut,» teatab ta, kui võtab kastist kolm pudelit, mis meenutavad väga Saku Kulda. «Nad on natuke soojad, kuid loodan, et see ei sega.»

Vaata videot (ka artikli all) ja otsusta ise, õlled tuuakse välja 1.44 ajal. Saku Kulla pilti saad uurida siit.

Saku Õlletehase müügidirektor Margus Kastein kinnitas, et seriaalis on tõesti kasutatud Saku Kulda.

Kasteini sõnul on Saku on pea kümme aastat eksportinud õlut Ameerika Ühendriikidesse ja ka Kanadasse ning Saku õllesid saab osta nii mõnestki Ameerika suurest kaubandusketist.

«Kuna seriaalis nimetatakse Saku Kulda nimega «Russian beer», siis võib naljaga pooleks öelda, et õlu on hetkel USAs tuntum kui Eesti,» sõnas Kastein.

Mehe sõnul seriaali tegijad nendelt eraldi Saku Kulda küsimas ei käinud.

«Kuid tuleb välja, et lisaks headele seriaalidele on neil nina ka heale õllele,» nentis mees. «Tegemist on väga positiivse üllatusega ja sarnast ootamatut avastust teleekraanilt varasemast kohe ei meenugi.»

Kuidas tundub sulle, kas on kodumaine toodang?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles