Lugejad: Liina Randpere vajab hädasti stiilikiirabi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säravamad hetked uisusaate «Tähed jääl» teisest otse-eetrist. Kes küll on saatejuht Liina Randpere kleitide autor?
Säravamad hetked uisusaate «Tähed jääl» teisest otse-eetrist. Kes küll on saatejuht Liina Randpere kleitide autor? Foto: Viktor Burkivski

Liina Randpere ja Jaak Prints juhivad sügise suurimat telesaadet «Tähed jääl».

Elu24 uuris peale esimest saadet, kuidas jäid vaatajad rahule saatejuhtidega. Kuidas meeldis neile näiteks alati särav Liina Randpere?

Kuidas meeldis saatejuht Liina Randpere ja tema kostüümivalik? Siin mõned arvamused lugejatelt: 

Ei meeldi: Miks ta peaks mulle meeldima? Temas ei ole midagi köitvat ehkki aeti selga selline kleit, et peaks köitma rahvast. Eks nad mõlemad ole algajad ja mida sealt tahta. Liina ei lase teisi lavale, ise jahib iga SAATE JUHTIMIST JA EI SAA ARU, ET TEMAS EI OLE seda šarmi, mis peaks olema ja muidugi tal ei ole seda haridust ka saatejuhtimisel. Ta ei meeldi ju paljudele!

Liisi: Pean nõustuma eelkõnelejatega, sest tõepoolest seda on juba liig mis liig, seda enam, et ta ei tundu siiras.

Mati: Liina on kaunis naisterahvas ja ladus saatejuht, aga selline tunne on et tal on mingi mustlane ennustanud lühikest eluiga ja ta soovib kõik oma elu tegemised paari aasta jooksul ära teha . Soov olla pulmas nii pruut kui peigmees jne ...ühesõnaga ära hakkab tüütama, nagu lemmiktoit mida kogu aeg sööma peab. Õpiks ta vahepeal ka ei ütlema oleks ta suurepärane...

Mina arvan: Ma ei ütleks üldse, et ta kole on - väga ilus ja loomuliku välimusega -, aga vot saatejuhina ta mulle ei meeldi. Miski on temas kui saatejuhis paigast ära. Aga muidu tundub igati sõbralik inimene.

Virve: Viga on ka stilistis! Liina on kõigis saadetes valede riietega. Sellised üliminid kleidid ja kõrged kontsad ei sobi talle . Eluaegne aeroobikatreener ja nii lodeva kehaga, seisab jalad kõverad ja harkis.

Ja see kriiskav hääl ja pidev näomiimika segab kohe väga . Sellepärast jäi ka Hooaja saate vaatamaine vahepeal katki. Saadet vaatad ju ikka osalejate ja saatejuhtide pärast ja saatejuhil ikka väga suur osa selles, et saade oleks nauditav.

T.K.: Ta soeng teeb talle muna välimuse.

Oehh: Muidu täitsa normaalne, aga ma ei saa aru, miks peab naisterahvas kogu aeg jalad harkis seisma. Teeb ta seda ka Minu Mees Suudab saates. Pole kordagi näinud teda seismas naiselikult jalad koos. Jääb mulje nagu oleks mingi lööve, et ei saa jalgu kokku panna.

XXX: Välimus pole inimesel oma teha, seega seda pole mõtet kritiseerida. Küll aga on ebameeldiv, kuidas naisterahvas kleidis ja kingadega jalad harkis seisab, pidevalt kätega vehib ja eetris karjub, lisaks kõik need koledad grimmassid, mida ta suudab teha. Ilmselt on teda juba Eesti rahva jaoks erinevate kanalite kaudu üle doseeritud.

Vera: Miks peaks temas seda ülal nõutud šarmi olema? Ega tema pole peategelane! Peategelased on ju esinejad - vat nendelt nõudkegi šarmi ja sära ja hinnake vastavalt.

Kuid kahjuks pean lisama, et Liina kleit oleks pidanud pikk olema, vähemalt selle fassongi juures, mida ülemine pool aimata lasi.

Ilueedi: Ma ei saa aru, kas Liinat riietab stilist või käib ta ise neid riideid kuskilt valimas, nagu ta mingis naistelehes rääkis, aga need ei sobi talle mitte üks raas. Esimeses saates olnud hõbedane kleit meenutas jää- või kartulikotti ja teises saates olnud kuldne taas nagu ribadeks kistud laudlina.

Ka ei tohiks Liina kanda liiga lühikesi kleite, sest tal pole just kõige kaunimad põlved. Kui looja pole sind õnnistanud kaunite reite ja põlvedega, siis kanna poolpikki või maani kleite. Ka pükskostüüm on väga šikk valik.

Mida arvad sina Liina riietumisstiilist? Kas saatejuht vajaks hädasti stiilikiirabi?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles