Briti naise karm lapsepõlv: viis aastat koos ahvidega džunglis

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti naise karm lapsepõlv: viis aastat koos ahvidega džunglis
Briti naise karm lapsepõlv: viis aastat koos ahvidega džunglis Foto: SCANPIX

Marina Chapmani autobiograafiast oodatakse Suurbritannias bestsellerit.

Colombias sündinud Briti päritolu naise lapsepõlv oli väga karm, edastab The Telegraph.

Oletatakse, et naine sattus väikses tüdrukuna džunglisse ebaõnnestunud lapseröövi tõttu. Ta mäletab, et ta uimastati kloroformiga. Elust enne röövi mäletab naine tumedat nukku, kellega tal oli harjumus mängima.

Jahimehed leidsid metsa jäetud ja ahvide kasvatada olnud lapse juhuslikult. Oletati, et ta võis džunglis olla viis aastat.

Juhtum ei leidnud siiski kohe õnnelikku lõppu, kuna nad müüsid ta Cucutasse asuvasse bordelli. Sealt põgenenuna elas tüdruk tänaval.

Teismelisena pääses ta teenijannaks ühte jõukasse Colombia perekonda ja ta võttis nimeks Marina Luz.

20. eluaastates reisis ta koos naabriperekonnaga Suurbritanniasse. Perel oli plaan olla riigis pool aastat, kuid tema jaoks oli see reis pöördeline.

Marina Luz kohtus 29-aastasena inglase John Chapmaniga, kellega ta 1977. aastal abiellus.

Marina Chapman arvab, et ta sündis millalgi 1950. aastate alguses. Ta enda arvates võis ta džunglisse sattuda umbes viieaastasena.

Naise elust rääkiv raamat «The Girl With No Name» ilmub Suurbritannias järgmise aasta aprillis. Selle avaldamisõigused on müüdud juba seitsmesse riiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles