Finalist Toomas Kolk peab hommikuse reisi Soome tühistama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» lohutusvoor
«Eesti otsib superstaari» lohutusvoor Foto: Jelena Rudi

Saate «Eesti otsib superstaari» lohutusvoorus laulis end televaatajate südameisse Toomas Kolk ning kindlustas endale koha finalistide seas.

Kohtunike arvamused noormehe esituse osas läksid lahku. Mihkel Raud sõnas resoluutselt: «Tore, et tulid.» Andes mõista, et ehk rohkem ei kohtu.

«Ma olen 25 ja tean, et Mihkel Raud mängib siin saates kutti, kes ütleb lõbusaid ja lahedaid ning kurje metafoore. Ma peaksin ikka väga alaarenenud olema, kui ma nende peale solvuksin. Ja sealt on muidugi ka väga lahedaid konstruktiivseid asju, mida kaasa napsata,» ei võta Toomas kohtunike arvamust hinge.

Toomas Kolk ei arvestanud finaaliga. «Pean nüüd homse hommiku laevapileti maha müüma. Pidin Soome kooli sõitma,» usub laulja, et saab õppeasutusega kokkuleppele. «Kui siin vahepeal mõni päev vaba on, siis ma ikka hüppan laevale ja käin tundides nii palju kui võimalik,» avaldas ta lootust.

Noormehe sõnul kolivad superstaarisaate finalistid oma hotellitubadesse juba pühapäeva öösel. «Eks sealt öösel saab salaja välja hiilida küll,» arvas Tartust pärit Toomas, et päris n-ö lukustatud uste taha neid ei jäeta. «Tartu hakkab nüüd samas küll hirmutavalt tahaplaanile jääma. Ma pole sellele väga mõelnudki veel, ajasite mulle nüüd hirmu nahka,» naljatles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles