Liis tätoveerib saate võidu korral seljale: I will be a superstar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» lohutusvoor. Liis Reisner
«Eesti otsib superstaari» lohutusvoor. Liis Reisner Foto: Jelena Rudi

«Eesti otsib superstaari» lohutusvoorus astus Liis Reisner üles looga «Igatsuse meri», mis võitis televaatajate südamed ning kindlustas neiule koha finaalides.

«Ma olin täiesti kindel, et ma ei saa täna edasi. See oli kõige suurem üllatus üldse. Konkurendid olid nii tugevad ja hindasin end ise grupis tahapoole,» rääkis Liis intervjuus portaalile Elu24.

Iseenda poolt Liis ei hääletanud, kuigi põhimõtteliselt oleks tal see võimalus saate pauside ajal olnud. «Mul polnud telefonigi kuskil ja ma pole selline inimene, kes ennast ise väga promoks. Eelistan sellega mitte tegeleda.»

Saatepublikule paljastus Liisi seljal tätoveering «I will be», millele neiu lubas lasta juurde kirjutada sõna superstar, aga seda juhul kui ta saate võidab. «Meil jäi Tuuliga (Tuuli Rand - toim.) selline kokkulepe, et kui ma võidan, siis tätoveerin sinna superstar alla. Nii, et ma pean siis võitma!» naeris Liis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles