Kristina Šmigun-Vähi ei karda: Kristjan lubas mind kõvasti hoida

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Šmigun-Vähi ja Kristjan Rand - «Tähed jääl» teine otsesaade.
Kristina Šmigun-Vähi ja Kristjan Rand - «Tähed jääl» teine otsesaade. Foto: Kerli Kurvits

«Kael tuleb pikemaks sirutada ja liikumine muuta tantsulisemaks,» on Kristina Šmigun-Vähi pärast «Tähed jääl» avasaadet selgeks saanud.

Vigastused on Kristina jaoks teema, millele ta palju ei mõtle. «Minu elus pole ühtki sellist vääratust olnud, mis oleks tekitanud suure vigastuse. Või kui on, siis pole seda põhjustanud sportimine.»

«Ma arvan, et kui füüsiline mistahes liikumine on õige tehnikaga, ei tule ka vigastusi,» ütleb spordimaailmas karastunud Šmigun-Vähi.

Oma ala läbi ja lõhki tundvad inimesed Kristina sõnul üldiselt end ei vigasta. «Uisutamine on minu jaoks siiski võõras ja nendin, et siin võib kõike juhtuda.»

Kristina kukkuda ei karda ning vigastusi ei pelga - ta usaldab selles osas väga oma partnerit. «Kristjan on öelnud, et ta hoiab mind alati väga kõvasti kinni ja ma tõesti usaldan teda ses osas väga.»

Pärast esimest saadet on Kristina tunnetanud endas entusiasmivoolu. «Meie eesmärk on järjest rohkem näidata uisutamist, mitte teha showd. Tahaks näidata, mida ma õpin ja kui hea uisutaja ma võin olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles