Marilyn Jurman näeb ennast ühe võimaliku väljalangejana

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Jurman ja Aleksei Trohlev - «Tähed jääl» teine otsesaade.
Marilyn Jurman ja Aleksei Trohlev - «Tähed jääl» teine otsesaade. Foto: Kerli Kurvits

«Ma pean rahulikumalt võtma seda saadet. Rohkema oma tähelepanust tehnika täpsusele fokusseerima ja unustama emotsioonid,» rääkis näitleja Marilyn Jurman juuksuritoolis vahetult enne saate «Tähed jääl» otse-eetrit.

«Minu emotsioonid on nii tugevad, et sageli hakkavad need minu keskendumist segama. Ma tajun, mida peaksin esinemise ajal tegema ja kuidas oma mõtteid suunata õigesse kohta,» räägib Marilyn, kes sõnab, et uisutamine läheb nädal-nädalalt järjest raskemaks.

«Esimeseks tantsuks oli aega valmistuda ju ligi kuu. Nüüd tuli uus kava selgeks õppida nädalaga.»

Riskantseks uisutamist Marilyn ei pea. «Ma olen näitlemisega nii kaua tegelenud, kus on tulnud kokku puutuda akrobaatikaga, vehklemise, lavavõitlusega - need on olnud sama ohtlikud ja toonud kooli ajal kaasa nii minule kui mu kursusekaaslastele päris ohtlike tervisevigastusi.»

Kõige rängem vigastus paneb Marilyni tagantjärgi lõkerdama. «Mul läksid kolm kaelalüli paigast ära. Käisin kiropraktiku juures, taastusin umbes kuu aega.»

Väljakukkujate võimaliku nimekirja on Marilyn oma peast läbi lasknud. «Mida rohkem ma selle peale mõtlen, seda selgemaks saab see, et võin väga vabalt olla ka ise siin täna viimast korda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles