Kubemelihase rebend sundis Pearut jääst pool aastat eemal hoidma

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pearu Paulus ja Emili Arm - «Tähed jääl» teine otsesaade.
Pearu Paulus ja Emili Arm - «Tähed jääl» teine otsesaade. Foto: Kerli Kurvits

«Avasaate kava oli meie kokkusaamise lugu ja võib-olla me ei panustanud sinna piisavalt palju,» kommenteerib Pearu Paulus möödunud pühapäeval õhukesele jääle jäämist.

Emili Armi tantsupartner saates «Tähed jääl» teeb suure kummarduse teistele uisusaates osalejatele. «Keegi oma töös järeleandmisi ei tee ja kitsamalt läbi saada ei ürita.»

Väljalangemise ohus tunneb Pearu ka ennast. «See võin vabalt ka mina olla - selle selgumiseni polegi enam kaua aega jäänud.»

Popmuusikalegend Paulus ütleb, et oht viga saada on tõesti väga suur. «Ja paljud on juba ka saanud. Naljast on asi kaugel. Mul endal küll midagi suurt hetkel viga pole, aga päris paljudel on juba päris tõsiseid asju.»

Liis Tappo-Treiali vigastust, mis naist saate eel emotsionaalselt rivist välja viis, kommenteerib Pearu kui naistantsija tüüpvigastust. «Tõstes muljuvad meestantsija käed roidepiirkonda ja seal on vigastus kerge tekkima.»

Kristina Šmigun-Vähi ütlust, et vigastused tulevad ainult vale tehnikaga võtteid sooritades, ütles Paulus kulmu kortsutavalt, et spordiga igapäevaselt mittetegelevatelt inimestelt on palju nõuda veatuid etteasteid.

Oma elu kõige suurema vigastuse kohta ütleb Paulus, et see juhtus kõigest aasta tagasi - jääl hokit mängides. «Mul oli kubemelihase rebend. See oli päris tõsine. Olin pool aastat uisuplatsilt eemal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles