Mairold Millert kindlustusest: 10 000 eurot ei korvaks ratastooli jäämist

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mairold Millert ja Julia Abolina - «Tähed jääl» teine otsesaade.
Mairold Millert ja Julia Abolina - «Tähed jääl» teine otsesaade. Foto: Kerli Kurvits

«Eelmisest saatest õppisin seda, et tuleb teha väike «teater», mitte suvaline tants,» ütles Mairold Millert «Tähed jääl» otsesaate eel.

Mairold ütleb, et on kohtunike läbi lillede öeldust nii mõndagi välja lugenud. «Jüri Nael on tantsulise-koreograafilise backgroundiga - tema lause «sa jooksed muusikale järgi» tähendab seda, et me ei tantsinud muusikas. Me teadsime seda tegelikult ka enne, et jäime muusikast maha,» tunnistab Mairold.

Kohtunike tööd hindab Mairold üldiselt paariti erinevaks. «Ühele antakse otseseid soovitusi, teisele läbi lillede vihjeid.»

Tervisekindlustus, mis jäälliuglejate tagala kindlustama peaks, Mairoldi sõnul tegelikkuses midagi ei korva. «10 000 eurot ei ole see summa, mis mind ratastooli jäädes õnnelikuks teeb.»

Millert ütleb, et sellised asjad pole sugugi mitte naljateema ning et algajate tõsted ja pöörded võivad vale tehnika korral väga õnnetult lõppeda. «Ma natuke neid tõsteid seetõttu pelgan. Ma ei taha hulluks minna ja eluga riskida.»

Tantsuga aastaid tegelenud Mairoldil on mitmeid vigastusi ette tulnud. «Kõige rohkem on kannatada saanud hüppeliigesed, see on küll paranemise seisukohast mõne nädala küsimus olnud, aga vigastus siiski.»

Selle kohta, kes välja langeb, Mairold mida nõus kommenteerima polnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles