Liis Tappo-Treialil on jäätantsust roidevigastus?

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Tappo-Treial ja Aleksandr Škirin - «Tähed jääl» teine otsesaade.
Liis Tappo-Treial ja Aleksandr Škirin - «Tähed jääl» teine otsesaade. Foto: Kerli Kurvits

«Väsimust ei ole, aga vigastus on. Tõstega on midagi ribides korrast ära läinud. Ma ei tea täpselt, mis see olla võib. Loodan, et see pole mõra,» rääkis Liis Tappo-Treial vahetult enne otsesaate «Tähed jääl» eetrisse minekut.

Vigastusteta pole pääsenud ka teised, nendib Liis. «Me pole ju harjunud selliselt oma keha kasutama. Võib-olla olen midagi tehniliselt valesti teinud.»

Liisi partneri Aleksandr Škirin ütleb, et Liisiga juhtunut võib pidada tüüpvigastuseks. «See tuleneb sellest, et üht ja sama harjutust on mitu korda läbi tehtud, mis on tõenäoliselt midagi muljunud ning annab nüüd tunda.»

Möödunud saatest sai Liis kaasa palju kriitikat. «Püüame seekord vabamalt võtta,» ütles endine miss, mida avasaatest kõrva taha pani. «Ehk oli esimese saatega seoses peal liiga suur pinge ja see ei jäänud ka kohtunike tähelepanuta.»

Nüüd proovib Liis võtta jääl tantsimisest rohkem positiivset ja unustada murekohad. «Kui liiga palju pabistada, jääb see kõigile silma. Proovin täna lõbusam olla.»

Selle peale, kes võiks saatest välja langeda, on ka Liis mõelnud. «Kes täna lahkub - ei tea. Ka meid peeti üheks võimalikuks väljalangejaks. Ennustamine on ohtlik mäng - tantsusaate eeskujul võib öelda, et vahel viimaste hulka jäänud paarid on lõpuks väga kaugele jõudnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles