Liis Reisner püüdleb superstaarisaate finaali viimast korda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Reisner
Liis Reisner Foto: TV3

Saates «Eesti otsib superstaari» osalev Liis Reisner püüdleb kohale finaalis viimast korda. Kui nüüd ei õnnestu, siis uuel hooajal teda enam superstaarisaate koridorides ei näe.«Kindlasti mitte, see on nüüd viimane kord,» kinnitas Liis intervjuus Õhtulehele. Neiu sõnul jätab juba praegune katsetus natuke meeleheitliku mulje, aga veel üks püüe oleks juba kindlasti üle piiri.

Tüdrukute stuudiovoorust Liis otse finaali ei saanud ning nüüd tuleb oma koha eest võidelda lohutusvoorus. «Tegelikult arvasin, et olen rohkem pettunud,» sõnas neiu kommentaaris portaalile Elu24. «Kuna konkurents oli nii tugev, kõik tüdrukud head ja saime kiirelt omavahel lähedasteks, siis oligi pigem rõõm teiste üle. Ja  nüüd see väike lootus, et äkki saab veel lohutusvoorust edasi,» arutles Liis.

Küsimus, kelle poolt ta ise televaatajana hääletaks, võttis lauljatari esialgu nõutuks.  «Hääletaksin kõigi poolt, tõsimeeli. Ausalt, mina televaatajana poleks suutnud otsustada, kelle poolt hääletada.»

Muusika on neiu suurim kirg. «Tahaksin sellega ikka võimalikult kaugele jõuda, muidu ma ei käiks ka siin saates järjepidevalt. Tahaksin muusika tegemisest ära elada,» rääkis lauljatar ja pihtis, et unistab duetist Tõnis Mägiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles