Meie kangelane pidi päti taskust relva otsima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Meie kangelane 2008»
«Meie kangelane 2008» Foto: Kanal 2

Kanal 2 saatesari «Meie kangelane 2008» selle hooaja esimeses osas pandi eestlased proovile päti kinni hoidmises ja tema kahjutuks tegemises.

Saate eesmärgiks oli teada saada, kas on veel selliseid inimesi, kes omakasupüüdmatult midagi teeksid.

Situatsioon oli järgmine – turvamees peatas tänaval kinni inimese, et temalt kella küsida ning samal ajal jooksis kohvikust välja pätt, kes oli varastanud diplomaadi kohvri.

Saate esimeseks võistlejaks osutus reklaamitudeng Erki, kes aga lahkus peale seda, kui turvamees palus tal niikaua üksinda oodata, kuni ta auto toob. Erkil oli loengusse kiire.

Järgmised võistlejad olid lastearst Liis ning teda abistama tulnud Viljar. Nemad jäid rahulikult ootama, kuniks turvamees oma auto toob.

Neljas võistleja oli välismaalane Rob, kellele jäi aga takistuseks keelebarjäär.

Viiendana peatati tänaval kinni koolipoiss Maik, kes jäi samuti turvameest ootama, kuniks too auto toob.

Ning viimane võistleja oli produtsent Tiina, kes aga ka pea koheselt tööle kiirustas.

Peale teist vooru jäid saatesse järele Liis ja Viljar ning Maik. Nende ülesandeks sai kõigepealt kirjeldada raadiosaatjas pätti võimalikult täpselt. Seejärel aga pakkus kurjategija võistlejatele raha, mille peale Maik näiteks leidis, et teda raha ei huvita ning ta kartis, et temale tuleb sellest vaid jama kaela. Ka Liis ja Viljar ei võtnud kinnipeetu juttu kuulda.

Neljandas ehk viimases voorus tuli võistlejatel päti taskust üles otsida relv ja kurjategija seega kahjutuks teha. Viljar hakkas otsima aga eriti ei julgenud noormeest läbi otsida. Siis hakkas ka Liis otsima ning lõpuks saadi taskust relv kätte. Õnnetuseks aga oli pätt alguses kehvasti kinni seotud ning noormees sai põgenema.

Maik arvas alguses, et ta ei ole relva otsimiseks õige inimene ning et äkki peaks päti läbi otsima ikkagi turvatöötaja. Kuna aga turvamees Jaanusel läks veel aega, oli Maik seda ikkagi sunnitud ise tegema. Relv käes ja pätt kahjutu – saate võitja oligi selgunud.

Koolipoiss kommenteeris, et kui relv mängu tuli, siis hakkas midagi vaikselt kahtlustama ning olukord ei tundunud enam väga reaalne olevat. Saate kangelane Maik võitis oma heateoga 10 000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles