«Featuring: 9/11» ründab nii Tallinna kui Tartut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Massive Attacki soojendusbänd Pedigree Saku Suurhallis, 09.06.08
Massive Attacki soojendusbänd Pedigree Saku Suurhallis, 09.06.08 Foto: Maria Vahuri

Neljapäeval, 9. aprillil, Suure Reede eelõhtul, jõuab üritustesari «Featuring:» taas Tartusse, et rõõmustada klubis Rock & Roll kõiki Taaralinna rokisõpru suurepärase valikuga Eesti praeguse hetke parimatest alternatiivrokkbändidest.

Tartus astuvad publiku ette Tallinna ansamblid Shelton San ja Melmac ning Tartu kohalik stoner-roki grupeering Smõuk.

Kaks päeva hiljem, 11. aprillil, leiab Tallinna vaieldamatult parimas rokiklubis Tapper aset «Featuring: 9/11» Tallinna osa, kus astub lisaks Shelton Sanile ja Melmacile lavale ka ülivõimsate kontsertide poolest tuntud industriali­legend Pedigree ning plaadimasinate taga võtavad koha sisse Jarmo «Chopper» Nuutre ja Raakel Plays Raakel.

«Me oleme endiselt veendunud, et ülihead rokkmuusikat ei pea saama kuulata ainult Tallinna inimesed. Me oleme nagu hea tahte saadikud, kes levitavad sõna paremast tulevikust,» ütles ürituse peakorraldaja Risto Karupoeg, lisades, et alapealkiri «9/11» tuli üritusele täiesti juhuslikult kuupäevade kokkulangevuse tõttu.

«Terrorismiga meil mingit seost pole ja kõik Tartu ja Tallinna tornmajade elanikud võivad maha rahuneda. Aga selge on see, et pärast neid kontserte pole kumbki linn enam päris endine.»

«Featuring: 9/11» toimub Tartus, klubis Rock & Roll (Tiigi 76A) neljapäeval, 9. aprillil ning Tallinnas, klubis Tapper (Pärnu mnt. 158G) laupäeval, 11. aprillil.

Tartu ürituse pilet maksab flaieri omanikule kõigest 50 krooni ning flaierit mitteomavale isikule 75 krooni.

«Featuring: 9/11» Tallinna üritusele maksab sissepääs esimesel tunnil (21.00-22.00) 100 krooni, hiljem saabujad peavad suurepäraste esinejate nägemise eest välja käima 125 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles