Jane Seymouri naabrid andsid staari kohtusse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jane Seymour
Jane Seymour Foto: SCANPIX

Näitlejanna Jane Seymouri naabrid andsid näitlejanna kohtusse, kuna neid hakkasid häirima staari maamajas peetavad peod.

56-aastane staar sai hiljuti kohtult loa korraldada Somersetis asuvas st. Catherine`s Courti nime kandvas majas ööpäev läbi  kestvaid üritusi, kirjutab Daily Mail.

Naise naabreid aga tüütasid 24 tundi kestnud peod ära. Kohalike elanike sõnul häirisid nende rahu ja vaikust pidevalt näitlejanna juurde saabuvad külalised ja catering firmade autod ummistasid teid.

St. Catherine maakonna nõukogu andis elanike nimel Seymouri ja tema filmirežissöörist abikaasa James Keachi kohtusse, et kohus tühistaks nende pidutsemisõiguse.

«Enne näitlejannale peoloa andmist oli meie elupiirkonnas väga rahulik ja vaikne. Praegu aga ümbritseb meid kaos,» nentis nõukogu esimees Ian Plaister.

Esimene kohtuistung toimub 14. augustil.

Jane Seymour ostis St. Catherine`s Courti 1984. aastal 350 000 naela (üle kaheksa miljoni krooni) eest ja filmis seal «Jamaica Inn`i».

Staar on kulutanud selle maja renoveerimisele kolm miljonit naela (69 miljonit krooni).

Seymour ja tema abikaasa elavad seal ainult kolmel kuul aastas ning ülejäänud aja üürivad seda erinevate ürituste jaoks välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles