Tema on uus Martini-tüdruk! Kuidas meeldib?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martini Royale Casting talendijahi võitja on hispaanlanna Bárbara González
Martini Royale Casting talendijahi võitja on hispaanlanna Bárbara González Foto: Martini

Eile avaldati kuid kestnud Martini Royale Casting talendijahi võitja, kelleks on hispaanlanna Bárbara González. Uus naisstaar selgitati välja Milanos, Martini Terrazzas toimunud finaalis, kus Eestit esindas seitsme finalisti seas ka Helen Adamson.

Uus Martini-tüdruk Barbara González astub filmistaaride Charlize Theroni ja Monica Bellucci jälgedes, kes on samuti olnud Martini reklaamnägudeks.

Iluvõimlejast 27-aastane hispaanlanna oli oma võidu üle vaga rõõmus

«Olen väga, väga õnnelik! Võit on justkui minu unistuste täitumine! Võtan Martini-tüdruku tööd väga tõsiselt, et mitte tuua pettumust minu valijatele üle terve maailma,» kommenteeris Barbara.

«Minu motoks on, et kui teed kõiki asju kogu südamest ja usud iseendasse, siis muutuvad ka keerulised ja rasked asjad võimalikuks.»

Martini uus naisstaar, Bárbara González on esindanud Hispaaniat nii Sydney kui ka Pekingi olümpiamängudel rütmilises iluvõimlemises, kuid on nüüd sihiks seadnud näitlejaks saamise. 

Eestlanna Helen Adamson rõõmustab koos võitjaga

«Mul on Bárbara üle äärmiselt hea meel. Ta on väga särav, siiras ja niivõrd positiivne isiksus, et tema hea energia paneb inimesi tema ümber end hästi tundma. Oma lihtsuse ja omapäraga võlub ta kindlasti kõiki! Ta on igati võitu väärt,» kommenteeris hispaanlanna võitu Helen Adamson.

Bárbara González saab auhinnaks 150 000 eurot, 12 paari prantsuse kingadisainer Christian Louboutin’i kingi ning 12 komplekti disainerrõivaid. Lisaks on Bárbara Gonzálezel au olla järgmisel aastal Martini 150. sünnipäeva-aasta kõneisik ning reklaamnägu.

Kuidas meeldib sulle Martini Royale Casting talendijahi võitja Bárbara González?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles