Loccomotiiv alustab koos Mimicry'ga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mimicry
Mimicry Foto: Mimicry

Tartu uus elektroonilise muusika pidudesari saab stardi koos Mimicry'ga. Juba sellel neljapäeval, 18. oktoobril, leiab klubis Rock&Roll aset esimene Loccomotiiv – üritustesari, mis seob endas parima elektroonilisest muusikast. Lisaks mainitud Mimicry'le astuvad üles Loccomotiivi eestvedavad DJ'd Siim, General One ja Janar T.

«Loccomotiivi eesmärk on lihtne – pakkuda uut ja põnevat elektroonikat DJ'delt ning head live esinejat,» selgitab üks eestvedajaid, Janar Tiiroja, ürituse ideed.

«Kahjuks hetkel Tartus selliseid pidusid sisuliselt ei ole ning parim võimalus tundus ise see tühimik täita. Stiililiselt saab üritus olema suhteliselt kirju. Põhirõhk on küll techno'l ja house'il, kuid sinna hulka saab kindlasti ka eksperimentaalset elektroonikat, breaksi, synthpopi ja muud põnevat, mida elektrooniline muusika endas sisaldab»

Mimicry kindlasti enam kellelegi pikemat tutvustamist ei vaja, kuid neil, kes ammu näinud ei ole, tasub kindlasti tulla, sest tegemist nüüd sooloprojektiga. Lisaks sellele avaldas Mimicry hiljuti EP «Discipline», mida saab alla laadida siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles