«Sind otsides»: Kristi südamesoov on leida ema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sind otsides; Kristi
Sind otsides; Kristi Foto: TV3

«Sind otsides» meeskond aitab täna täita Kristi unistuse. Noore naise suurimaks sooviks on leida kasvõi väike märk emast, kellest ta lahkus viieaastasena.

Tartust pärit 23-aastase Kristi elu on kui fantaasiarikka kirjaniku looming - enda teada sündis ta Gruusias eestlasest isa ja venelannast ema lapsena ning reisis viieaastasena erinevate saatjatega kaugelt sünnimaalt Eestisse, kust oli pärit tema isa. Emast ei teadnud ta enam midagi, arvates, et ema on kas surnud või ta hüljanud. Eestisse jõudes hakkas Kristit kasvatama isa uus elukaaslane, kellest sai peagi isa endine elukaaslane, kuid kes on naisele terve elu ema eest olnud.

Kõik küsimused oma pärisema, sugulaste, kauge sünnimaa ja sealsest perekonnast eemaloleku põhjuste kohta on isa alati tõrjunud ja vastamisest põigelnud. Kristil pole pilte, kirju ega selgitusi, on vaid küsimused ja soov leida ema, kellest tal on vaid ähmased mälupildid.

«Sind otsides» meeskond Krista Lensini juhtimisel võtab koos Kristiga ette tema ema otsingute keerulise, kuid liigutava teekonna.

«Sind otsides» onTV3s täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles