Baron Cohen värbas isikliku habemeajaja

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sacha Baron Cohen filmis  «Sweeney Todd»
Sacha Baron Cohen filmis «Sweeney Todd» Foto: SIPA / SCANPIX

Briti näitleja Sacha Baron Cohen tahtis «Sweeney Toddis» habemeajaja kehastamisel olla niivõrd täpne kui võimalik, et värbas endale lausa isikliku stilisti tunde andma.

Mees tõi võtteplatsile Sitsiilia päritolu habemeajaja Carmelo Guastella, et kindlustada Itaalia habemeajaja kehastamisel oma habemeajamistehnika täpsuse, vahendab WENN.

«Sacha on väga professionaalne. Ta võtab ma rolle väga tõsiselt ning näeb nende kallal palju vaeva. Lausa niivõrd, et ta kamandas mu neljaks päevaks võtteplatsile, kindlustamaks selle, et filmis jääks ikkagi mulje, et ta habet ajab,» seletas Guastella.

«Sacha tegi seda suurepäraselt – laulis Itaalia aktsendiga keerulist laulu ja käsitles habemeajamisnuga nagu tõeline professionaal.»

«Ta kutsus mind enda hotellituppa vaid selleks, et ma näeksin, kuidas ta autojuht istub tugitoolis, nägu üleni kaetud habemeajamisvahuga ning Sacha laulmas lugu filmist ja kekslemas tema ümber, habemeajamisnuga käes,» lisas mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles