Mariah Carey tehti filmirolli jaoks inetuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariah Carey
Mariah Carey Foto: WENN

Lauljatar Mariah Carey oleks peaaegu loobunud osatäitmisest uues linateoses «Tennessee» pärast seda, kui sai teada, et režissöör Aaron Woodley kavatseb kasutada ninaproteesi, et Carey välimust inetuks muuta.

Popstaar liitus filmiprojektiga, et kehastada Krystali-nimelist ettekandjat pärast seda, kui Janet Jackson samast rollist loobus, kuid sai paraja šoki, kui talle teatati, et ta peaks rolli tarvis kandma võltsnina, vahendab WENN.

«Mariah on üks toredamaid inimesi, kellega on võimalik koos töötada – kõik armastavad teda. Aga ta ei tundnud ennast hästi, kui talle teatati, et teda tuleb rolli jaoks koledamaks teha,» ütles lähedalseisev isik ajalehele New York Daily News.

«Kui ta võltsnina nägi, helistas ta lähedastele ja otsustas, et ei soovi filmis osaleda. Ta ei diivatsenud sugugi, aga ta tundus olevat oma rolli suhtes väga ebakindel.»

Kuid Carey soov osaleda hittfilmis sai temast siiski võitu ning ta nõustus kiiresti tegema kõik, mis vaja, et linateos siiski valmis saaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles