Tipp ja Täpp lahkusid Eestist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagimi sünnipäevatrall Kanal 2 stuudios - vol.3 
Tipp ja Täpp tõid Bravuuritarile eriti vinge kingituse - täpilises kleidikeses gigasuure  šampanjapudeli
Anu Saagimi sünnipäevatrall Kanal 2 stuudios - vol.3 Tipp ja Täpp tõid Bravuuritarile eriti vinge kingituse - täpilises kleidikeses gigasuure šampanjapudeli Foto: Jelena Rudi

Tipp aka Meelis Tomson ja Täpp aka Mari-Leen Albers otsustasid Eesti ja armsate kaasmaalastega hüvasti jätta ning põrutasid Taisse. Tagasi, ilma mõjuva põhjuseta, meie staarid tulla ei kavatse.

Täpp: 12. september oli täiesti tavaline tööpäev nii mulle kui Meelisele. Meelis läks oma tavapärasele tööle linnavalituses ja mina läksin tegema järjekordset õhtusöögisaadet Sven Soiveri juurde.

Kella kahe paiku päeval saatis Meelis mulle sõnumi, et teda ootab linnavalitsuses ees väike vestlus, süda ei aimanud millegipärast head – nii oligi, tema tähtajaline tööleping oli 30. septembril lõppemas ja talle teatati, et seda ei pikendata.

Ühesõnaga, kuna minul polnud juba aasta algusest mingit kindlat tööd olnud ja olin vabakutselisena olnud siin ja seal, siis midagi meid siin Eestis kinni ei hoidnud, võtsime vastu otsuse, lähme minema!

Me ei rääkinud oma plaanidest kellelegi. Me küll rääkisime kolimisjuttu, aga jäime alati vastuse võlgu, kui küsiti kuhu – lubasime, et küll nad näevad ja kuulevad.

Kahe nädalaga olid meil asjad selged – kust saab viisa, kust saab elamise, kust saab parima hinnaga lennupiletid, mida kaasa võtta, mida jätta.

Suur osa meie sõprus- ja tutvusringkonnast loeb seda praegu sellest blogist või näeb Facebookis meie check-in`i Phuketil.

Täpsemalt loe juba Täpi blogist SIIT.

Head teed teile Tipp ja Täpp!

Elu24 fännid jäävad teid kindlasti taga igatsema!

Kiika meenutuseks ka pildigaleriid meie värvikatest seltskonnastaaridest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles