Deep Purple läheb Dmitri Medvedevit lõbustama

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansabel Deep Purple liikmed - (vasakult paremale) Roger Glover,Ian Gillan ja  Steve Morse
Ansabel Deep Purple liikmed - (vasakult paremale) Roger Glover,Ian Gillan ja Steve Morse Foto: AFP / Scanpix

Briti hevibändil Deep Purple on eest sõit Venemaale, andmaks kontserdi nende fännile, kellest võib lähitulevikus saada Venemaa president.

Kreml tellis Deep Purple`i esinema 11. veebruariks, mil tähistatakse gaasifirma Gazpromi 15. aastast juubelit, vahendab STT.

Gazpromi sünnipäevapidu on samas ka Dmitri Medvedevi lahkumispidu sellest firmast.

Medvedev on mitmes intervjuus kinnitanud, et tema nooruseaegne ja ka senine lemmikbänd on Deep Purple ning lemmiklaul «Kentucky Woman».

«Olen uhke selle üle, et mul on olemas Deep Purple`i muusika täielik kogu. Lisaks teeb need väärtuslikuks see, et kõik laulud on algupärased salvestised,» sõnas Medvedev.

Medvedev tunnistas, et talle ei meeldi tänapäevased CD salvestised, kuna nende kvaliteet on kehvem.

«Vinüülplaadilt kostuv on parem. Nendel plaatidel on lai helispekter, kuid CD-del olev muusika on kuidagi steriilseks tehtud,» leidis Medvedev.

Gazpromi tellitud kontsert on valitud seltskonna jaoks ja sinna oodatakse ka Venemaa praegust presidenti Vladimir Putinit, kuigi tema muusikaline maitse on Medvedevi omast erinev.

Nimelt eelistab Putin vene patriootlikku muusikat, näiteks sellist, mida teeb ansambel Ljube.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles