Imre Kaas ei leia filmi «Eestlanna Pariisis» sünnile põhjendust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Krimi» saatejuht Imre Kaas
«Krimi» saatejuht Imre Kaas Foto: Kanal 2

Imre Kaas kirjutab oma blogis, et ei suutnud leida filmile «Eestlanna Pariisis» põhjendust - «miks just see lugu?» küsib Kaas.

«Kes tahab, see loeb linateosest välja just talle vajalikke sõnumeid, kuid ometi tundsin end lõputiitrite alguses pisut pettununa. Jah, enamik küll tõdeb, et Frida (Jeanne Moreau) otsis oma järjekordses hooldajas algusest peale iseennast, kuid mida see kõik õigupoolest tähendas?»

«Miks vajas pealtnäha iseendaga hakkama saav Frida just sellist abistamist ja just kaugelt Eestist? Ma ei leidnud veenvaid selgitusi. Lugu vajus juba alguses pisut laiali ning lõpp ei suutnud traagelniite pingule tõmmata.»

«Kahju, sest materjal võimaldanuks pisut enamat. Ainuüksi Pariis oma sarvesaia ja Eiffeli torniga ning näitlejate karismaatilisus ei suuda ilmaski päästa keskpärast sisu, mis panebki kõige viimaks küsima - ilmselt Raagilt - miks valiti just SEE lugu?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles