Osta endale sügiseks kärtspunane pesu!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavune pesumood on inspireeritud maailma moelavadel nüanssi andvast punasest ning kõigist punase varjunditest, alustades kärtspunasest ning lõpetades mahedate ploomikarva toonidega.

Pesubrändi Linette peadisaineri Marit Kuivoneni sõnul on Linette sügis-talv 2012 kollektsioon harmoonias

Mari Kuivonen: Tegu on moemaailma hetke lemmikvärviga ja selleks on kindlasti punane. Pesutrendidest leiab nii tangopunast, küpse viinamarja lillakat tooni, erksat vaarikapunast kui ka punakaspruuni – nende värvide hulgast peaks igas vanuses naine leidma oma lemmiku.

Rõõmsatoonilise gammaga värvivalikut vürtsitab sel sügisel must pits, mille koes kasutatakse nii lillemustrit kui triipe.

Punane ja lilla kombineeritud mustaga mõjub väga atraktiivselt, mis on ka sügisese pesumoe eesmärk – tuua igas naises esile temas peituv femme fatale.

Tujutõstvad toonid on just see, mida enamik naisi rõskel sügis- või talvehommikul vajab.

Kuivonen toob näitena luksusliku musta Itaalia pitsiga tumeda viinamarjalilla komplekti , mis võiks kuuluda iga naisterahva pesuarsenali

Komplekti kuuluvad võruga pehme, ilma võruta ning pressitud kausil rinnahoidja. Lisaks kolmed püksid ning pitsdetailidega sukahoidja.

Kes aga tunneb, et teda ümbritsev värvide virvarr hakkab väsitama, siis need saavad otsustada hoopis musta ja valge kasuks.

Näiteks valge pesukomplekti, mis on kaunistatud musta araabiapärase pitsmustri ning mustade pitskantidega.

Kõigele eelnevale ei jää veetlevuselt alla dramaatiline, kuid seksikas mustast pitsist pesukomplekt, mille juurde kuulub ka glamuurne bodi, mis kaunistab külmakartlikku kandjat ning omab korrigeerivat efekti. Lisaks oma funktsionaalsusele on bodid sellel sügisel just eriti trendikad.

Paljud naised jäävad siiski truuks kindlatele lõigetele ning värvidele

Linette uuest kollektsioonis on esindatud ka klassikalised tumedad toonid, millele lisavad särtsu õrnad lillemustrid, kaunid pitsdetailid ning transparentsed materjalid.

Kogu sügis-talv 2012 kollektsioon on hästi tasakaalustatud – pakutakse nii moekat lihtsust kui ka luksuslikku glamuuri.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles