Milliste nippidega hoiab end vormis pisipoja ema Mai Palling?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendi vastuvõtt 2012
Seltskonnamelu peale ametlikku kätlemist.
Riigikogulane Kalle Palling koos elukaaslase Mai Leemetiga
Presidendi vastuvõtt 2012 Seltskonnamelu peale ametlikku kätlemist. Riigikogulane Kalle Palling koos elukaaslase Mai Leemetiga Foto: Sille Annuk

Muusik Mai Palling (25), kes sel suvel oma kauaaegse elukaaslase Kalle Pallinguga abiellus, kasvatab kodus ka imearmsat pisipoega, kes on praeguseks juba üheaastane. Beebikilodest lahti saamisega Mai suurt vaeva nägema ei pidanud, sest sport on tema jaoks eluaeg olulisel kohal olnud. Buduaar uuris Mai käest lähemalt, kuidas kaunis noor naine end vormis hoiab.

Lisaks headele geenidele aitab suurepärast füüsilist vormi hoida ka pisipojaga tegelemine. «Geenidega on mul tõesti vedanud, sest ülekilode pärast pole ma kunagi muretsema pidanud. Ka väikese Pauliga tegelemine mõjub väga hästi, lapsed on nii aktiivsed ja neile järele jõudmiseks kulutan paratamatult rohkem energiat, kui seda niisama teleka eest vedelemisega kuluks,» muigab Mai.

Mis aga sporti puutub, siis selleta Mai elada ei saakski. «Spordipisik on mul tõesti eluaeg sees olnud, ma ei kujutaks oma elu ettegi, kui üldse trenni teha ei saaks. Armastan jooksmas käia, lisaks veel jõusaal ja igausugused rühmatreeningud. Trenn maandab pingeid ja annab hea tuju,» ütleb Mai, et trenni teeb ta pigem enesetunde pärast, mitte selleks, et end vormi saada.

Lisaks armastusele spordi vastu hindab Mai ka kvaliteetset ning tervislikku toitu. «Rämpstoidu vastu pole mul kunagi huvi olnud, tõesti väga harva olen seda üldse tarbinud. Kui on kiire ja energiat napib, ostan banaani või shokolaadi, mitte burgerit. See jutt, et ma pidin hamburgerit sööma, sest kõht oli tühi ja midagi muud polnud, on ju nali. Alati on valida ka millegi tervislikuma vahel,» teab Mai omast käest, et ka kiire elutempo juures on võimalik tervislikult toituda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles