Kas Carl-Philip võiks bändi Black Eyed Peas staari abil välismaale minna?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carl-Philip Madis
Carl-Philip Madis Foto: Jelena Rudi

Karl Madise poeg ja Carola vend Carl-Philip laulis end superstaarisaate finaali Elton Johni looga «Your Song». Vahetult pärast saadet valdasid noormeest kõige paremad tunded. «Ma tegelikult ei uskunud, et edasi saan,» poetas õnnelik Carl-Philip tagasihoidlikult.

Teatavasti on noormehe õde Carola suhtes bändi Black Eyed Peas staari ja muusikaprodutsendist lugudekirjutaja Printz Boardiga. Carl-Philip ei usu, et sellest tutvusest palju kasu on, et oma tiibu ka teisel mandril sirutada. «Seda on väga raske kommenteerida. Pole päris nii, et kui kedagi välismaalt tead, siis kohe lähed. Tegelikult on lauljate tase mujal maailmas ikka tõesti väga kõva. Ma parem hetkel veel ikkagi üritan Eestimaa pinnale jääda,» ütles ta ja toonitas, et on Eesti patrioot. «Never say never, aga ma usun, et jään siiski Eesti pinnale.»

Kuidas jäid rahule Carl-Philipi sooritusega pühapäevases superstaarisaates? Kas noormees väärib kohta finaalis?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles