Fredi Pärs katkestab superstaarisaate nimel õpingud kõrgkoolis?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» finalisti
Fredi Pärsi teekond saates.
«Eesti otsib superstaari» finalisti Fredi Pärsi teekond saates. Foto: Jelena Rudi

End pühapäeva õhtul Jessie J looga «Who you are» superstaarisaate finaali laulnud Fredi Pärs puhkes pärast saate lõppu nutma.

«Ma olen nii õnnelik, ei kujutanud ette, et mul nii hästi läheb,» jagas Fredi Pärs oma esimesi emotsioone portaalile Elu24. «Imekombel polnud ma lauldes üldse närvis. Tavaliselt tuleb klimp kurku, aga nüüd oli kõik okey ja ma olen rahul,» lisas noormees.

Esimest aastat Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis tervisedendaja erialal tudeeriv Fredi tuleb «Eesti otsib superstaari» saates jätkamise nimel koolist ära. «Kui ma täiesti ausalt ütlen, siis minu eesmärk on lauljaks saamine. Kuna mul pole eelnevat muusikalist haridust, siis ei saanud muusikakooli minna ja pidin midagi valima ja õppima minema. Leian, et see valitud eriala ei ole minu jaoks,» on noormees otsustanud lauljakarjääri nimel kõik mängu panna ning soovib õpingud katkestada.

Kuidas jäid rahule Fredi esitusega? Kas noormees väärib kohta finaalis?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles