Kristina Šmigun-Vähi põgenes stuudiost omi mõtteid koguma

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina-Šmigun Vähi ja Kristjan Rand «Tähed jääl» läbimängus.
Kristina-Šmigun Vähi ja Kristjan Rand «Tähed jääl» läbimängus. Foto: Kerli Kurvits

Kahekordne olüpiavõitja, maailmameister ja kaheksal korral aasta naissportlaseks valitud Kristina Šmigun-Vähi, kelle partner jääl on Kristjan Rand, astus enne saate otse-eetrisse minekut hetkeks välja värske õhu kätte, et oma mõtetes üksi olla.

Kristina sõnul on kõik kindlalt paigas ja läbimäng mingit ebakindlust ei süvendanud. «Muusika oli küll pisut aeglasem kui proovides, aga see andis jälle võimaluse tempot pidurdada - nii said tõsted ilusti muusikasse.»

Šmigun tunnistas siiralt, et on päevast väga väsinud. «Kõige suurem hirm on selle ees, et järsku mul ei tule sellist õiget sabinat sisse, mis on väga oluline.»

Tavaliselt virgutab olümpiavõitja end jooksmisega. «Ma olen hommikust peale tegelikult ju jooksnud. Tulin praegu korraks välja, et hingata värsket õhku,» rääkis Šmigun, kuidas end rahustab. «Tahtsin korraks olla omaette, oma mõtetega.»

Kristina avaldab ka, et on teise kava juures suurema rolli võtnud. «Tänaõhtune oli suuresti Kristjani töö. Teise kava juures avaldasin juba soovi, millist muusikat mängida ja milliseid samme mulle meeldiks teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles