Pearu Paulus: professionaalide tasemel tõsteteks pole ma valmis

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pearu Paulus
Pearu Paulus Foto: Kerli Kurvits

Popilegend, helilooja ja muusikaprodutsent Pearu Paulus, kelle partner jääl on Emili Arm, nendib, et on professionaalsete meesuisustaaride kõrval nadimas olukorras.

Pearu rääkis, et saate läbimängu järel pidasid nad Emiliga nõu, et kõik, mis jääl toimub, tuleb veelgi suuremalt välja mängida. «On vaja teha perfektne sooritus,» nõuab mees endalt palju.

«Lavanärv on häiriv, kasuks see kindlasti ei tule,» on Pearu kindel.

Oma varasemast karjäärist oskab Pearu jäätantsule üle tuua selle, et kaamera ees tal mingit hirmu pole. «Midagi uut ei ole. See on üsna kindel süsteem, kuidas kõik toimub.»

Küsimus, kuidas paar omavahel läbi saab, tekitas Pearu suule kerge muheluse. «Siiamaani veel hästi...»

Absoluutseid erimeelsusi paaril pole. «Mõni üksik tantsuelement on toonud kergeid arutelusid, aga üldjoontes on see olnud ikkagi mõnus töine protsess. Oma noore ea kohta on Emili väga professionaalne. Mina olen ikkagi õpilane. Püüan olla viks ja tragi.»

Pearu meelest on tal kogenematu uisutajana kindlasti raskem olla juhiroll, mis seab tema meelest eelise neile paaridele, kus juhiroll lasub professionaalil. «Tõsted käivad ikka üle jõu. Me pole sellisteks tõsteteks valmis nagu professionaalid - see on avastamata, tume maa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles