Näitleja Marilyn Jurman võitleb saate eel lavahirmuga

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Jurman ja tema tantsupartner Aleksei Trohlev.
Marilyn Jurman ja tema tantsupartner Aleksei Trohlev. Foto: Kerli Kurvits

Marilyn Jurman, kelle uisupartneriks on Aleksei Trohlev ütleb, et saab oma näitlejakogemusest saatesse «Tähed jääl» üle kanda oskuse püsida hetkes ja olla fokusseeritud.

«Samas tantsimine on väga palju tehnilisem. Ma ei saaks öelda, et näitlemine mulle väga palju kasu tooks. Kui sa näitled, on sul aega sisse elada, olla rollis tunde. Siin kestab kõik üksnes mõned minutid - ümberhäälestumine peab toimuma äärmise kiirusega.»

Jurman ei usu, et uisutamises kogenematutel naistel on kuidagi eelis saates osalevate meesstaaride ees.

«Kui su naisprofessionaalne partner teeb piruettid ja pöörded kauni elegantsusega, siis mehel tarvitseb vaid seista ja hoida,» kinnitab Marilyn, et professionaalse iluuisutajast mehe juhiroll tantsus olulist eelist talle ei anna, ning et pingutama peavad kõik osalised võrdselt.

Marilyn lisab, et midagi ootamatut tema jaoks saade seni toonud pole. «Selgus võib-olla juba see, mida teadsin ka varem - kui tuleb närv sisse, pean sellest üle olema ja sellega hakkama saama.»

Enda rahustamisega Jurman kuidagi tegeleda ei kavatse. «Ma lihtsalt ei keskendu hirmule, muidu saab see minust võitu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles