Mairold Millert avaldas jäätantsuga seotud hirmud

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mairold Millert koos jäätantsu partneri Julia Abolinaga esimese otsesaate eel läbimängus.
Mairold Millert koos jäätantsu partneri Julia Abolinaga esimese otsesaate eel läbimängus. Foto: Kerli Kurvits

«Tantsud tähtedega» võitja, tipptantsija ja tantsutreener Mairold Millert, kelle partneriks on Julia Abolina, avaldas intervjuus Elu24-le jäätantsuga seotud hirmud.

«Suurtes piirides on mõlemad saated teineteisele sarnased formaadilt,» võrdleb saates «Tantsud tähtedega» karastunud Mairold Millert showd uue projektiga «Tähed jääl».

Eelist Millert sellest tulenevalt teiste ees siiski ei tunne. «Uiskudel tantsimine on minu jaoks sama võõras.»

Olgugi, et Mairold on tantsijana kehahoiu teemaga väga kursis, ütleb ta, et uiskudel tuleb kõik varasemad kogemused unustada.

«Võistlustantsus on kehahoid iluuisutamisega võrreldes kuidagi vabam. Ma saan kehaga rohkem mängida. Jääl tuleb aga oma kehaosad hoida n-ö plokk ploki peal. Õlad, rindkere, kõhulihased - kõik see keha osa peab olema tugevalt hoitud. Põhitegevus toimub jalgadega.»

Karastunud tantsuäss tunnistab, et mõni hirm tal jäätantsuga siiski on. «Täna oleme kolm korda tantsu läbi teinud ja neil kõigil kordadel olen tundnud potentsiaalset ohtu kukkuda. Õnneks seda ei juhtunud, aga otsesaatesse minnes lisab see pisut ebakindlust. Eriti, mis puudutab tõsteid.»

Millerti sõnul on naisstaaridel, kes saates osalevad, oma professionaalse uisutajaga kergem eelis saates osalevate meeste ees, kes peaksid olema justnagu paari juhtiv pool.

«Kogenematu naisstaar tõstetakse üles, öeldakse, et siruta ennast välja ja mees hoiab ja teab, et ta ei kuku. Kui mina seda teen, ei tunne ma piisavat kindlust jalgades. Võbisen iga tõstega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles