Myleene Klass: lahutus oli nagu kuul südamesse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Myleene Klass
Myleene Klass Foto: SCANPIX

Klassikalise muusika staar ja meediatäht Myleene Klass tunnistas, et abielu purunemine oli tema jaoks tõeline šokk.

34-aastane naise abikaasa läks tema ja nende kahe lapse juurest ära pärast 11 koosoldud aastat, kirjutas ajakiri You.

«Arvasin, et oleme Grahamiga tõeliselt õnnelikud. Olime alles abiellunud - loomulikult ma ei osanud seda ette aimata. Ma polnud oma pulmakleitigi veel keemilisest puhastusest tagasi saanud!» rääkis Klass.

«Pärast seda piinlesin tõelises valus. Parema meelega oleksin kuuli saanud. Tegelikult tunduski alguses igal hommikul ärgates, nagu oleks keegi mulle kuuli südamesse kihutanud. Minu meelest on ebaõiglane, et inimesed seda justkui romantiseerivalt «südamevaluks» kutsuvad, sest see on palju rohkemat kui valu. See haarab sind täielikult; selle teistele nähtamatu haava tõttu ei suuda sa liikuda, mõelda ega mitte midagi teha,» kirjeldas ta.

Naise sõnul kulus tal palju aega, et juhtunuga leppida.

«Kõik ütlesid mulle, et halvad asjad teevad sind ainult tugevamaks. Ühel päeval küsisin sõbralt: «Kui tugev peab üks inimene olema? Nagu krüptoniit?» Ta vastas: «Ei, sa pead olema nagu bambus - kohanev, painduv, kuid väga sitke.»,» ütles Klass.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles