Farrow süüdistab Spielbergi genotsiidi toetamises

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mia Farrow
Mia Farrow Foto: Reuters / Scanpix

Legendaarne Hollywoodi lavastaja Steven Spielberg vastas Mia Farrow süüdistustele, et mees toetab Hiinat Dārfūr genotsiidi rahastamises.

Unicefi heatahtesaadik ja inimõigusaktivist Farrow on vihane, et Spielberg ei öelnud ära Hiina valitsuse palvele hakata 2008. aasta Pekingi olümpiamängude kunstiliseks nõustajaks, vahendab WENN.

Farrow leidis, et mees ei tohiks Hiinaga üldse mingit tegemist teha, kuna seda süüdistatakse sõja toetamises Lääne-Sudaanis.

«Sellest on möödas peaaegu aasta, kui härra Spielberg päris president Hult, milline on Pekingi roll Dārfūri genotsiidis. Arvestades praegust situatsiooni, loodame, et härra Spielberg ei raiska rohkem aega ning eemaldub ametlikult olümpiamängudest,» rääkis Farrow.

Spielbergi esindaja lükkas Farrow süüdistused ümber, seletades, et režissöör teeb kõik, et aidata peatada Darfuri jõledused.

«Steven lahkus oma «Indiana Jonesi» võtteplatsilt, et lennata New Yorki Hiina delegatsiooniga kohtuma. Ta on genotsiidi peatamisele täielikult pühendunud,» seletas Spielbergi esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles