Uisutähed usuvad Obama võitu

, veebireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiilimängu käigus kehastuvad uisutähed Peipsi pealt päästetud kalameesteks.
Stiilimängu käigus kehastuvad uisutähed Peipsi pealt päästetud kalameesteks. Foto: SCANPIX

USA presidendivalimised on jõudnud otsustavasse faasi. Kas Barack Obama jätkab ametis või kolib Valgesse Majja mormoon Mitt Romney? Pingelist situatsiooni kommenteerivad Kanal 2 glamuurse uisusaate «Tähed jääl» osalejad.

1. Kahekordne olümpiavõitja, maailmameister Kristina Šmigun-Vähi ja tema partner Kristjan Rand.

Vähi: «Minu kodulinna poliitilise eluga võrreldes on Ameerikas kõik lihtne ja selge. Meil siin Otepääl ei tea sa hommikul ärgates iialgi, kes parajasti puldis on.»

Rand: «Iluuisutamine nõuab pühendumist, treeningute kõrvalt pole eriti mahti poliitikaga kursis olla. Minu mobiilis leidub õnneks säärane app, mis näitab Jaanus Raidali toetuse pidevat kasvu USA kirdeosariikides.»

2. Epeevehklemise maailmameister, Euroopa meistrivõistluste hõbe Nikolai Novosjolov ja tema partner Jelena Abolina.

Nikolai: «Uiskudel püsti püsimine on suur kunst. Õnneks saan Jelenast kinni hoida. Kui Jelena mind pea kohal keerutab, hakkab mul pea ringi käima ja süda läheb pahaks.»

Jelena: «Nelja aasta eest oodati Obamalt palju. Paljud ameeriklased on nüüd neli aastat vanemad ja neli korda vaesemad, on aeg pettumusest üle saada ja edasi minna.»

3. Legendaarne Miss Estonia, nelja lapse ema Liis Tappo-Treial ja tema partner Aleksandr Škirin.

Liis: «Esimese treeningu ajal tuli Emil Rutiku ja ütles, et minge sinna tahapoole, seal on läbi jää näha, kuidas kalad kummikutega basseinipõhjas kõnnivad. Aga ei näinud me midagi. Jää murdus ja kukkusime sisse, Aleksandr pidi mitu nädalat palavikuga voodis olema.»

Aleksandr: «Sellist sigadust poleks Rutikult oodanud tõesti. Ükskõik kellelt, aga mitte Rutikult!»

4. Poplegend, helilooja ja muusikaprodutsent Pearu Paulus ja tema partner Emili Arm.

Pearu: «Mulle ütles Rutiku, et USA presidendikampaania läbivad teemad on tööpuudus ja seksi vähesus, mille lahendamiseks pakub Romney välja mitmeid põrutavaid lahendusi. Ma muidugi ei usu tema juttu.»

Emili: «Mina olen Rutikus pettunud.»

5. Näitleja ja laulja Marilyn Jurman ja tema partner Aleksei Trohlev.

Marilyn: «Romney ei ole suutnud tööturule hinge sisse puhuda, tema tulevikuplaanid on üsna üldsõnalised. Obama kavatseb luua 12 miljonit uut töökohta kalanduses, tuumaenergeetikas ja jagada café latte’t kõigile soovijatele iga kuu teisel reedel.»

Aleksei: «Nevadas korraldati kahe põrsa võiduajamine. Üks neist oli Obama, teine Romney. Võitlus oli väga tasavägine, kuid kohtunikel õnnestus siiski lõpuks välja selgitada, et Obama suutis lõpujoone napi edumaaga esimesena ületada.»

6. Muusik, näitleja ja saatejuht Emil Rutiku ja tema partner Jekaterina Nekrassova.

Emil: «Mina pole Liis Tappo-Treialile mingitest kummikutega kaladest sõnakestki maininud. Tappo-Treial küsis minu käest, kas meile helikopter saadetakse järele, kui jää sulama hakkab, ja mina vastasin, et uisutähti tuleb päästma allveelaev Lembit koos jäämurdjaga Tarmo.»

Jekaterina: «Ma ausalt öeldes olen Kanal 2s pettunud, kuna alguses lubati, et saan uisutada koos Jan Uuspõlluga.»

7. Telekaunitar ja poplaulja Grete Klein ja tema partner Geido Kapp.

Grete: «Kahju, et välispoliitikal peatutakse USA presidendikampaanias võrdlemisi lühidalt. Isiklikult mulle tundub, et Obama šansid on pisut paremad, kui ta nüüd päris lõpus mõnda prohmakat ei tee. Omaette põnev küsimus on Romney suhtumine Venemaasse. Kõigest sellest lähemalt esmaspäevases «Reporteris», minu vestluskaaslasteks on analüütikud Eerik-Niiles Kross ja Urmas Reinsalu.»

Geido: «Obama toetuseks kirjutatud artikliga tõmbas Reinsalu endale jälle korralikult vee peale. Kust siuke geenius üldse välja ilmus? Kas Reinsalu tuli «Superstaari»-saatest või «Bussist»?»

8. «Tantsud tähtedega» võitja, tipptantsija ja tantsutreener Mairold Millert ja tema partner Julia Abolina.

Mairold: «Buduaari foorumis, mida regulaarselt külastan, toetab rõhuv enamus kommenteerijatest Barack Obama jätkamist. Ainult üks postitus tõstis esile El Mayonesa kandidatuuri. Mitt Romney nime küsitlusele vastanud ei maininud kordagi. Viis Buduaari kasutajat ei saa eksida, järeldused tehke ise!»

Julia: «Üks ööse Rutiku peeretas nii, et tahtis hinge matta ja karjus õudse häälega, et tema sääremarja sisse lõi kramp. Sellistes ebainimlikes tingimustes on väga raske võistlemisele keskenduda. Raskustest hoolimata tahame keskenduda võidule. Iluuisutamine on julm ala, kus püsti jäävad parimad!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles