Galerii ja video: pühapäeval alustab uus noortesari «Romet ja Julia»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel pühapäeval kell 19.30 jõuab Kanal 2 ekraanile uus kodumaine seriaal eesti noorte tormilisest tänapäevast, kus segunevad põnevus ja romantika. Sarja keskmes on vaesest perest pärit poisi ja jõuka pere tüdruku armastuslugu, mis on saatuse kiuste suurem kui elu.

«Romet ja Julia» on tulvil armastust, vihkamist, eneseotsinguid ja põnevust. Sarja keskseks teemaks on rikka peretütre Julia (Carolin Ligi) ja vaesest perest pärit Rometi (Kaarel Targo) armastuslugu, mida saadab varjuna nende perekondi lahutav sotsiaalne lõhe, nende vendade omavaheline vihavaen ja äärmiselt pingelised kodused suhted.

Nii Romet kui Julia tahavad sellest kõigest välja rabeleda. Kuumal suvel pärast keskkooli lõppu põrkuvadki kahe noore armastus, unelmad, reaalsus ning meeletu soov leida selle kõige tagant midagi ehedat ja püsivat. See on Rometi ja Julia viimane suvi enne elluastumist, see on otsustamise ja suurte valikute aeg.

Lahvatavad tunded, mida pole võimalik alla suruda…

Samal ajal võtab ümbritsev elu üha ähvardavamaid pöördeid. Julia ema (Mari Abel) ja isa (Indrek Taalmaa) abielukriis on jõudmas lahutuseni.

Julia isa ärid satuvad ohtu ja ta otsib lohutust noorest armukesest (Teele Viira), kes üritab popstaari karjääri alustada. Julia vend (Ivo Reinok) tahab isa varjust välja rabeleda ja tõestada, et saab ka ilma tema rahakotita hakkama. Paraku muudab venna kontrollimatult äkiline loomus selle unistuse äärmiselt keeruliseks.

Vaeses peres on aga omad mured: Rometi töötu isa (Raimo Pass) joob ja vend (Lauri Pedaja) on avantürist, kes üritab oma kahtlase sõbra abil kerget tulu teenida. Ema (Karin Tammaru) peab aga üksinda kõigi pereliikmete eest rabama.

Sarja stsenarist on Martin Algus ning režissöör Ergo Kuld, kelle koostöös valmisid ka menusarjad «Ühikarotid» ja «Kalevipojad».

Romantilise põnevussarja «Romet ja Julia» esimene osa jõuab Kanal 2 ekraanile sellel pühapäeval kell 19.30, vahetult enne «Tähed jääl» esimest otsesaadet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles