«Troonide mängu» lavastaja otsib ühe jalaga meesosatäitjaid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Troonide mängu» lavastaja otsib ühe jalaga meesosatäitjaid. Fotol võtted Dubrovnikus
«Troonide mängu» lavastaja otsib ühe jalaga meesosatäitjaid. Fotol võtted Dubrovnikus Foto: SCANPIX

Menukas sarja «Troonide mäng» lavastaja otsib osatäitjaid, kellel on üks jalg amputeeritud.

Põhja-Iirimaal filmitavat verist lahingustseeni püütakse võimalikult autentselt edasi anda ja selle tõttu vajatakse puudega inimesi vigastatuid kehastama, edastab Daily Mail.

«Troonide mäng» põhineb George Martini viiest romaanist koosneval sarjal ning nimetatud lahingut peetakse tegevuse pöördepunktiks.

HBO toodetavat sarja peetakse läbi aegade kõige kallimaks.

«Otsime meessoost isikuid, kellel üks jalg on amputeeritud. Kandidaatidel peaks olema hea tervis ning nad peaksid olema valmis kehastama lahingus kannatada saanuid. Amputeeritud jala asemele paigutatakse protees, mis lahingus otsast raiutaks. Saame aru, et see ei ole kõigi jaoks, selle tõttu ootame kandidaate, kes on asjast väga huvitatud,» seisab Iirimaa prooviesinemiste leheküljele riputatud  kuulutuses.

Lisaks otsitakse stseeni jaoks ka meessoost tšelliste.

«Hea kui kandidaatidel oleks pisut keskaegne välimus, see tähendab pikad juuksed ja habe, kuid see ei ole nõutav,» jätkus kuulutus.

«Troonide mängu» kolmanda hooaja osad jõuavad eetrisse järgmise aasta märtsis. HBO teatas, et plaanib romaanisarja kolmanda osa «The Storm of Swords» jagada kaheks hooajaks.

«Troonide mängu» võtted toimuvad maailma erinevates piirkondades, mis sobivad raamatutes kirjeldatud Westerosi maaga. Horvaatia pealinn Dubrovnik kujutab seitsme kuningriigi pealinna King´s Landingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles