Saagimi mees eitab süüdistusi salasuhetes: häbematus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome tippdisainer Ristomatti Ratia ja tema profipartner Sanna-Maria Heikkilä saates "Tantsud tähtedega"
Soome tippdisainer Ristomatti Ratia ja tema profipartner Sanna-Maria Heikkilä saates "Tantsud tähtedega" Foto: Lehtikuva

Soome nädalaleht 7 Päivää kuulutab värske numbri esikaanel, et Anu Saagimi abikaasal Ristomatti Ratial on tänavu olnud kaks salasuhet - ajakirja paparatsodele jäänud ta aasta jooksul vahele juba teist korda.

Värsketel fotodel, mis võetud Soome tantsusaate stuudio ees, väljub saates osalev Ristomatti uksest koos tumedapäise naisega, kes Ilta-Sanomate teatel on Saksamaal elav soome kunstnik.

Ajakirjale 7 Päivää seletas Ristomatti: «Ta on tore tüdruk, andekas tüdruk - diplomaatlik vastus on... sõber,» vahendas Õhtuleht.

Jaanuaris avaldas 7 Päivää salaja võetud foto Ratiast ja blondist sihvakast kaunitarist, kes parajasti kahekesi toitu ostsid.

Sama naise seltsis märgatud disainerit Lõuna-Helsingis liikumas mitme nädala jooksul. Selle juhtumi asjus oli Ristomatti kidakeelsem. «See on juba minevik,» väitis ta 7 Päivääle.

«Häbematu pettus!» ütles 71aastane soome disainer vastse kõmuloo kohta ajalehele Ilta-Sanomat. «Ma ei kirjuta sellele jutule alla ega kiida seda heaks. Mulle lubati seda artiklit lugeda anda, aga ei antud. Siin pole mingit tõde ollagi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles