«Minu mees suudab» viienda saate võitsid Viire ja Armin

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minu mees suudab; Viire ja Armin
Minu mees suudab; Viire ja Armin Foto: Kanal 2

Kanal 2 «Minu mees suudab» viiendas saates jahtisid 5000-eurost auhinda Tallinnast pärit paarid Eveli ja Risto, Viire ja Armin, Christin ja Illimar ning Mirjam ja Priit.

Viienda saate ülesanded

1. Mitu 15st kurgipurgist suudab sinu mees kahe minuti jooksul ära süüa-juua? Christin pakkus, et Illimar suudab tühjendada viis purki, kuid paraku jäi mehel see napilt saavutamata.

2. Kui kiiresti suudab sinu mees läbida takistusraja kontsakingadel? Armin sai ülesandeks teha see ära 1 minuti ja 35 sekundiga ning ta sai sellega hakkama.

3. Mitu grammi apelsinimahla suudab sinu mees kahe minutiga pigistada viiest kilost apelsinidest? Eveli arvas, et Risto suudab välja pigistada 800 grammi mahla. Risto jaoks polnud see ülesanne probleem.

4. Mitu 15st Oscari võitnud filmist tunneb sinu mees peale kümnesekundilist vaatamist ära? Risto pidi ära arvama kuus filmi ja see oli lihtne ülesanne.

5. Mitut kümnest rippuvast vorstist suudab sinu mees 2 minuti ja 30 sekundiga batuudil hüpates alla tirida? Priit pidi ära ampsama ühe vorsti, kuid see tal ei õnnestunud.

6. Mitu korda jaksab sinu mees sirgete kätega lõuga tõmmata? Viire oli kindel, et Armin suudab seda teha kaheksa korda. Mees sai sellega hakkama.

7. Mitu klaasi suudab sinu mees 91 klaasist koosnevast püramiidist välja võtta kahe minuti jooksul? Armin suutis vajalikud seitse klaasi kenasti välja tõmmata ja nii võtsidki nad Viirega 5000-eurose auhinna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles