Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Paris Hilton palkas näitlemistreeneri

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Priit Liiviste
Copy
Paris Hilton
Paris Hilton Foto: WENN

Seltskonnadaam Paris Hilton palkas tipptasemel näitlemistreeneri, et teda hakataks ükskord ometi suurel ekraanil tõsiselt võtma.

Hiltoni pingutused muusika- ja filmimaailmas läbi lüüa on seniajani saanud pilgete osaliseks, kuid neiu ei kavatse siiski alla anda ning tõi mängu draamaguru Ivana Chubbucki, kelle õpetused aitavad tal loodetavasti suuremaid ja paremaid rolle saada, vahendab WENN.

 Chubbuck tegi Hiltoniga koostööd ka uue komöödia «The Hottie & The Nottie» võtteplatsil ning noor staar oli oma treeneri õpetusvõtetest vaimustuses.

«Ta on suurepärane näitlemistreener. Kui on mingi stseen, kus ma pean endast väljas olema, mõtlen ma mõnele inimesele oma minevikus. Ma mõtlen millelegi oma elust, kasutan seda seal stseenis ning see tõepoolest töötab,» ütles Hilton.

«Ma olen aru saanud, et hea näitleja on see, kes on elanud värvikat elu ja kellega on palju erinevaid asju juhtunud. Minuga ka on ka palju juhtunud ja nüüd olen ma õppinud neid kogemusi näitlemises ära kasutama.»

Märksõnad

Tagasi üles