Uus telesaade «Meie kangelane» paneb eestlase patriotismi proovile

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Meie kangelane 2008»
«Meie kangelane 2008» Foto: Kanal 2

Sel neljapäeval, kell 20.30 jõuab Kanal 2 ekraanile saatesari «Meie kangelane 2008», kus selgub, kas eestlane on valmis oma kodumaa kaitseks iga kell ja iga hinna eest välja astuma.

«Meie kangelane 2008» on 4-osaline saatesari, mis on inspireeritud Eesti Vabariigi 90. juubelisünnipäevast.

«Esimeses saates tuleb mängu nii patriotism, riskivalmidus kui ka inimeste suur süda, sest ohus on riigisaladus,» on saate produtsent Fred Krieger salapärane. Kuid see pole ainus olukord, kus eestlaste isamaalisust testitakse.

Lõbusas ja elulises meelelahutussarjas «Meie kangelane 2008» püütakse üles leida Eesti parimad, vastutulelikumad ja tublimad inimesed.

«Igas saates tekitame ühe argise ja inimliku olukorra, kus abivajaja pöördub juhuslike möödujate poole,» tutvustab Krieger saate sisu. Saade on filmitud varjatud kaameraga, seega ei aima saates osalejad, et iga nende sõna ja liigutus salvestatakse.

Juhuslikult mängu sattunud möödakäija, kes täidab kõik neli järjestikust palvet, kõlagu need talle kui tahes pööraselt ja absurdselt, on tõestanud, et ta on väga-väga hea inimene. Inimene, kes on osutunud «meie kangelaseks» võidab 10 000 krooni puhtalt kätte.

Saatejuht on Allan Roosileht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles