Keegi püüab Jade Goody surnukeha pildistades raha teha?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jade Goody 2006. aastal oma autobiograafiat reklaamimas
Jade Goody 2006. aastal oma autobiograafiat reklaamimas Foto: AFP / Scanpix
Möödunud nädalavahetusel vähki surnud Briti tõsielustaar Jade Goody, keda meedia eluajal armutult materdas, ei saa veel nüüdki rahu – nimelt üritatakse tema surnukeha pildistada, et fotode müügilt teenida.

«Jade’i kaotamine oli niigi ränk, ilma et peaksime nägema, kuidas keegi midagi nii haiglast teha püüab,» rääkis üks Goody perekonnasõber ajakirjale People.

«Just siis, kui sa arvad, et inimesed ei saa enam madalamale laskuda, juhtub midagi sellist ja sa mõistad, et on olemas tõeliselt õelaid inimesi,» jätkas peretuttav.

«Mõned on ju raha nimel kõigeks valmis,» nentis ta kibedalt.

Goody suri eelmisel nädalavahetusel une pealt oma kodus. Tema ema Jackiey Budden ja abikaasa Jack Tweed teevad praegu ettevalmistusi naise matusteks, mis toimuvad 4. aprillil.

«Mulle on teada, et keegi püüab Jade’ist fotot hankida,» sõnas surnud staari esindaja Max Clifford. «See on vastik mõte ja ma oleksin õudusest pahviks löödud, kui selline foto tõesti tehti ja seda ükskõik millisel eesmärgil kasutataks.»

«Jacki ja Jackiey süda murduks juba teadmise peale, et keegi sellist põlastusväärset asja kavandas,» lõpetas Goody esindaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles