Sarjast «Kodus ja võõrsil» eemaldati lesbisuudlus

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarjast «Kodus ja võõrsil» eemaldati lesbisuudlus
Sarjast «Kodus ja võõrsil» eemaldati lesbisuudlus Foto: MedioImages/Corbis
Austraalia telejaam Seven Network eemaldas konservatiivsete vaadetega huvigruppide survel sarjast «Kodus ja võõrsil» naistevahelist suudlust kujutava stseeni.

Produtsentidel tuli välja lõigata stseen, milles politseinik Charlie Buckton, keda mängib Esther Anderson, suudleb pärast laevadekil tantsimist kirglikult madrus Joey Collinsit (Kate Bell), kirjutab Digitalspy.

Sarja tsenseeritud osa läheb Austraalias eetrisse järgmise nädala teisipäeval.

Esther Anderson on varem tõrjunud süüdistusi, nagu oleks lesbide armulugu koguperesarjas sobimatu. Andersoni arvates ei tohiks homoseksuaalne armastus laste jaoks midagi uut olla.

«Koolis õpid sa tegelikult peaaegu kõike,» sõnas ta. «Ma ei usu, et ma nende jaoks milleltki selliselt saladuskatet kergitaks, millega nad juba tuttavad pole.»

«Minu jaoks pole mingit vahet – armastus on armastus. See, et su partner on samast soost, ei loe. Sa tahad lihtsalt armastatud olla,» selgitas näitlejanna oma seisukohta.

Lesbide armuloo teema toodi sarja sisse kahe nädala eest ning alates sellest ajast on «Kodus ja võõrsil» kaotanud 100 000 vaatajat.

Samuti on telejaam saanud loendamatul hulgal kirju, milles lapsevanemad avaldavad pahameelt selle üle, et nende võsukesed koguperesarjas homoseksuaalseid suhteid peavad nägema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles