Staarisaates hiilanud Jana jääb Lacuna Coili kontserdist kõrvale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Jana Kask
Lauljatar Jana Kask Foto: TV 3

Täna õhtul  jõuab esimest korda Rock Cafesse üks maailma meloodise metalmuusika tuntuim nimi Lacuna Coil Itaaliast. Sama bändi loomingust pärineb ka lugu «Swamped», mida kõike saate  «Eesti otsib superstaari» fännid mäletavad lauljatar Jana Kase esituses. Neiu kandis loo ette koos No-Big-Silence’i laulja Cramiga superstaarisaate finaalis.

Lacuna Coili kontserdist jääb Jana Kask kahjuks ilma. «Ma läheks hea meelega, aga praegusel hetkel töötame bändiga väga tihedalt. Salvestame ja miksime lugusid ning sellest jääb aega täpselt niipalju üle, et saab öösel natuke magada,» pühendab Jana Kask end hetkel muusikale.

«Ma olen veendunud, et tõeline rahulolu saabub siis, kui teed oma lemmikasja, tunned sellest rõõmu ja pühendad ennast sellele 100 protsenti,» rõhutas lauljatar.

Jana sõnul on peagi uut singlit oodata. «Oleme hetkel sellele veel viimast lihvi andmas. See on stiililiselt pisut teine, kui meie seni ilmunud singlid. Aga mis pärast seda tuleb, jäägu hetkel veel saladuseks.»

Maailma seksikaima lauljatariga band Lacuna Coil astub Rock Café lavalaudadele täna kell 20.

Korraldajad soovitavad alguseks kohale tulla, sest soojendusesinejat ei ole ning võimas akustiline ja rokkiv show kestab kaks tundi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles