Video: modell Daisy Lowe võttis dieet-Coca-Cola reklaami jaoks paljaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti modell Daisy Lowe
Briti modell Daisy Lowe Foto: SUZANNE PLUNKETT/REUTERS

Briti modell Daisy Lowe võttis dieet-Coca-Cola kampaania jaoks kõik riided seljast. Noor naine tegi seda kõike moelooja Jean Paul Gaultier meeleheaks, edastab The Sun.

Väidetavalt oli mees 23-aastase modelli kehast lausa vaimustuses. Tasub märkimist, et mullu poseeris Lowe ajakirjale Playboy, kuid keeldus paljastamast isegi rindu. Prantslasest moekunstniku jaoks pole tal ilmselt aga millestki kahju.

«Armastan Jean Paul Gaultier loomingut, see on lausa ikoonilise tähendusega. Ta loob rõivaid, milles naised näevad üheaegselt välja nii jõulised kui naiselikud. Just sellepärast pakkus mulle väga suurt pinget temaga dieet-Coca-Cola reklaami jaoks töötada,» rääkis Lowe.

Väidetavalt oli naine esialgu siiski veidi alasti poseerimise osas veidi kahelnud ja jäi lõpuks nõusse tänu oma vanaemale. «Oh, kullake, kui sul on, mida näidata, siis tee seda. 60selt oled tehtud otsuse üle õnnelik,» ütles vanaema oma lapselapsele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles